Over mij

Ik ben Corry van Lith, energetisch therapeut.

Ik heb ruim 40  jaar op de Antoniusschool in Kudelstaart gewerkt als leerkracht , intern begeleider en kindercoach. Nu werk ik nog 1 dag in de week als kindercoach.

Ik heb altijd met heel veel liefde en passie  gewerkt en ik vind het heel belangrijk om anderen de belangrijke dingen van het leven te leren.

Een aantal jaar geleden kreeg ik fysieke klachten: een hernia, darmontsteking, blaasontstekingen. Toen kwam ik erachter dat ik mezelf soms letterlijk en figuurlijk voorbij liep en waar mijn klachten vandaan kwamen. Mijn lichaam vertelde mij een verhaal.

Op een cursus intuïtieve ontwikkeling ontmoette ik mijn gids. Hij zei: houd van jezelf. Hoezo? Houden van jezelf? Hoe doe je dat? Je moet toch altijd van een ander houden, goed zijn voor anderen?

Toen heb ik ontdekt dat ik vooral goed voor mezelf mag zorgen. Wie ben ik en hoe komt het dat ik steeds dezelfde overtuigingen heb: dat durf ik niet, dat kan ik niet, wat zullen andere mensen wel niet van me denken?

Ik ben nog steeds lerende en voel heel veel liefde voor mijn medemens, maar ook voor mezelf.

Ik zorg nu goed voor mezelf en leef het motto: “ik creëer mijn eigen wereld in harmonie en rust” en “het leven is een feestje, maar ik mag zelf de slingers ophangen“.